Theater 

Theater Madua
Van juni 2017 t/m juni 2024 organiseerden we kumpulans. Vanaf 2019 tot en met 2024 produceerden we twee Indische en Molukse community theatervoorstellingen: 'Hoé dan, dese!?' en 'Iedereen Potjo Potjo!'. De Madua Theatergroep bestond voor beide voorstellingen uit (amateur) spelers, die voor deze uitvoeringen voor de gelegenheid werden gecast. De regie was in handen van professionele regisseurs en schrijvers. Met deze voorstellingen toerden we door het land. Zie ook onze >> GALLERY <<


Samenwerking
We zijn verheugd te melden dat we gaan samenwerken met Buurtcentrum 'De Nieuwe Jutter' in Utrecht. Niet alleen delen we dezelfde visie en missie ten aanzien van verbinden en ontmoeten. Maar we delen ook het Indisch verhaal dankzij een Indisch  bestuurslid. Daardoor hebben we een gezonde klik gevonden. 


Project MADUA Theater
Vanaf eind 2024 tot en met 2027 starten we met ons project MADUA Theater in Buurtcentrum 'De Nieuwe Jutter' in Utrecht als vaste locatie. Indien het past, houden we na de voorstelling een interactief nagesprek. Er is (live) muziek en er zijn borrelhapjes aanwezig.